2000A Jump Starter Sale Up to 40% Off SHOP NOW
Save 18%

Jomgand JW402 Car Jump Starter 2500A with 10W Wireless Charging 12V Auto Booster Battery Pack Jump Box

In stock
$109.99 $89.99
Free Shipping Over $49 (US&DE Only) [Code: $10JG] $10 OFF $109
$89.99
Please select the corresponding warehouse according to the delivery address.

Jomgand JW402 Car Jump Starter 2500A with 10W Wireless Charging 12V Auto Booster Battery Pack Jump Box

JW402 Only EU Warehouse Available (Fast Local Delivery to EU) 

MAIN FEATURES:

【24000mAh 2500A】: With 24,000 mAh ultra-large battery capacity and 2500A peak current, Jomgand JW402 can start 8.5L 12V gas engines or 6.5L 12v diesel enginers, motorcycles, ships, snowmobiles or other 12v engine-driven equipment. It can re-start your dead car in few seconds and a single charge can achieve 50 times jump-start. More than 24 Month Standby.
【Heavy-Duty Clamp Cables】: Smart jumper cable built-in 8 protections and visible alarms to automatically detect connection, will free all your worries about incorrect operation and sparks.Updated bolder cable for better conductivity; the clamp has a larger opening, which is suitable for all car battery.
【Intelligent Design & Safety-Protection】: Real-time battery status on LED informative screen offers a more intuitive user experience, you can start your car easily.Besides,our power starter is UL listed as per UL2743,make the ultimate protection for your safety.
【Multi-Function】: JW402 jump starter is a Portable Power Bank, fast charging your Qi-compatible phone or wireless charging case for earbuds at up to 10W. The jump pack is also equipped with USB output (5V 2.4A) / micro USB (5V 2A) and (5V 3A) Type-C input.3 modes LED flashlight (SOS/Blink/Strobe) for outdoor use.
【Works Under Extreme Temperature】: Cold temperatures slow down the chemical reactions required inside a battery to produce enough current to power a jump starter. Once that happens, it is difficult to start a car engine. The JW402 has had a series of breakthroughs in the development of preheating technology so that even under extreme cold weather conditions of -20° F/ 50° C, the JW402 can start your car Fast and Safely.
【Warranty & Support】: What in the box: Car jump starter *1, Smart jumper clip *2, USB to type Cable *1, User manual *1, Storage box *1, 1-Year Warranty. Please contact us anytime with any question. 1-Year Warranty & 30-Day General Return is available. If you need any help, please feel free to contact info@jomgand.com
Warning: Before use the JW402, Please read the user guide carefully.

Down Files:  User Guide

 

Read More
Read Less

Technical Parameter:
Model:JW402
Capacity:24000mah
Starting Current:1500A
Peak Current: 2500A
Input: Type-C 5V/3A; Micro USB:5V/2A
Output:Type-C 5V/3A; USB:5V/2.4A; Wireless Charger Up to 10W
Charging temp:10℃ to 45℃
Discharge temp:-20℃ to 50℃
Storage temp:-20℃ to 50℃
Service life:>1000 cysles
Full Charging Time:5.5-6.5 Hours
Dimensions and Weight:
Dimensions: 217 x 90 x 33 mm
Net Weight(dev.20g): 715g
Package Weight: 1100g

Packing Size: 250  x 120  x 80 mm
What's in the Package?
Jomgand JW402 Car jump starter × 1
Smart jumper clip × 2
USB to type Cable × 1
User manual × 1
Storage box × 1
1-Year Warranty & 30-Day General Return

Free Shipping Over $49 (US & DE Only)!

USA Warehouse (Around 3-10 Business Days)
Local Fast Delivery by FBA and More, Support Shipping to USA(exclude Alaska, Hawaii, Guam, Puerto Rico,U.S. Virgin Islands, Armed Forces Americas, Armed Forces Europe, Armed Forces Pacific, Northern Mariana Islands, Marshall Islands).

EU Warehouse (Around 3-7 Business Days)
Local Fast Delivery by DHL, UPS and More, Support Shipping to Germany, Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czechia, Denmark, Estonia, Finland, France, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden,Norway, Switzerland, United Kingdom. (exclude the faraway area & islands)
 

Question 1: I have a car don't drive often, will your car battery booster start my car smoothly?
Answer 1: Jomgand 402 jump starter owns 2500A peak and 24000mAh capacity, it can start 12-volt dead batteries fast.
Here is the step about how to start your vehicles:
1. Press the ON/OFF button before use jump starter box.
2. Attach the smart clamp EC5 pulug to the jump starter
3. Attach the red clamp to the battery's positive"+" and the black clamp to the negative"-"
4. Turn in on and start your car
5. Remove the clamps and pack away
Question 2: Can it support wireless charging?
Answer 2: Yes, It supports 10W wireless charging function, 24000mAh large-capacity battery, which can provide enough power to quickly charge the smartphone.
Question 3: Can I jump start my 5L engine car with this battery booster?
Answer 3: Sure, Jomgand JW401 Jump Starters can easily jump start-up to 8.5L gasoline and 6.5L diesel engine.
Question 4: What is the warranty on this?
Answer 4: Hi, Jomgnad provides 12 months hassle-free warranty,30-Day General Return and lifetime technical support.If you need any help, please feel free to contact info@jomgand.com
Question 5: What is the capacity in mAh?
Answer 5: Hi, The Battery capacity is 24000mAh.
Question 6 : Will it start a lawn mower?
Answer 6: This will absolutely start a lawn mower.
Question 7: Are the jumper cables removable?
Answer 7: Yes. The cables are removable and only plug in one way.
Question 8: Do I need an extra cable to charge the Jomgand?
Answer 8: It charges with a USB type C charger. It's not included.
Question 9: Will this start up a 5.5l diesel truck?
Answer 9: Yes it should. I bought this one for our v8 truck
Question 10: How to turn off Jomgand JW402 jump starter?
Answer 10: Hi, please press the button on the jump starter body after using.
Question 11: How long does it take to full charge Jomgand JW402 jump starter?
Answer 11: Hello, Approx 5 hours through quick charge input.
Question 12: How long does the battery hold the charge?
Answer 12: Hi, It can hold 70% of its rated capacity for up to 1 year. For optimal performance and life-span, we recommend you fully charge the jump starter each 3 months.
Question 13: Why did the jump starter not start immediately when I first used it?
Answer 13: Generally, car will start immediately the first time. Some cars need to connect the ignition for 30 seconds to start. If the car does not start immediately, please wait for 20-30 seconds and try again, continuously start no more than 5 times within 15 minutes.
 

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.

Your cart

×